1 » Recenzje2

Filtruj

  • Wyróżnienie Opineo

Recenzje

Top Zumba All Night Metallic Złoty

Top Zumba All Night Metallic Złoty

Ocena produktu 5/5

Śliczny, śliczy, śliczny, bardzo dobrze trzyma biust i super się w nim tańczy oraz wygląda :)

Autor recenzji: Beata
Data napisania recenzji: 25-11-2017

Leggings Dance Gypsy Instructor Pomarańczowe

Leggings Dance Gypsy Instructor Pomarańczowe

Ocena produktu 5/5

Rewelacyjne legginsy, moje ulubione :) Bardzo elastyczne, nie za ciasne, wysychają natychmiast, kolory jak zwykle zachwycające,polecam gorąco.

Autor recenzji: Beata
Data napisania recenzji: 25-11-2017

Buty Zumba Air Classic Złote

Buty Zumba Air Classic Złote

Ocena produktu 5/5

Prześlicze i mega wygodne! Kolor pasuje do każdego zestawu ubrań, więc bardzo uniwersalne, świetna wkładka w środku. Faktycznie robią wrażenie!

Autor recenzji: Beata
Data napisania recenzji: 25-11-2017

Buty Strong by Zumba Fly Fit Pomarańczowe

Buty Strong by Zumba Fly Fit Pomarańczowe

Ocena produktu 5/5

Ńiezwykle lekkie, bardzo miękka wkładka, kolory wspaniałe.Tańczę w nich na treningach zumba fitness i są idealne.Bardzo polecam

Autor recenzji: Beata
Data napisania recenzji: 25-11-2017

Zumba "Torba Zakupowa"

Zumba "Torba Zakupowa"

Ocena produktu 5/5

Towar doszedł w czas i w stanie nienaruszonym. Polecam

Autor recenzji: Rafał
Data napisania recenzji: 17-09-2017

Buty Zumba Air Classic Złote

Buty Zumba Air Classic Złote

Ocena produktu 5/5

Buty naprawdę robią wrażenie, bardzo wygodne, polecam !

Autor recenzji: Irmina
Data napisania recenzji: 28-07-2017

Koszulka Rep My Style Spaghetti Zielona

Koszulka Rep My Style Spaghetti Zielona

Ocena produktu 5/5

Bluzka jest wygodna i ma ładne kolory, ale moim zdaniem ten zielony kolor jest zbyt jaskrawy i bolą oczy od tej bluzki, lepiej by było jak by z przodu była niebieska a z tyłu seledynowa

Autor recenzji: Barbara
Data napisania recenzji: 10-06-2016

Koszulka Dance Is Racerback ZIN Niebieska

Koszulka Dance Is Racerback ZIN Niebieska

Ocena produktu 5/5

Piękny kolor, na żywo o wiele ładniejsza ! Ciekawa jestem tylko jak będą zachowywać się napisy w praniu ? Co do rozmiaru to L-ka "Eat, sleep, zumba, repeat" jest dłuższa niż "Dance is..", szerokość podobna.…

Autor recenzji: Daria
Data napisania recenzji: 01-12-2015

Koszulka Zumba Instructor RBT Zumba Green

Koszulka Zumba Instructor RBT Zumba Green

Ocena produktu 5/5

Moja absolutnie ulubiona. Energetyczny kolor ! Póki co nic się z nią nie dzieje, a prana była już wiele razy.

Autor recenzji: Daria
Data napisania recenzji: 20-11-2015

Zumba "Torba Zakupowa"

Zumba "Torba Zakupowa"

Ocena produktu 5/5

Świetne torby, rozmiar a4. mieszczą wodę, ręcznik i jakieś inne drobiazgi.

Autor recenzji: Marta
Data napisania recenzji: 09-10-2015

Zumba "Torba Zakupowa"

Zumba "Torba Zakupowa"

Ocena produktu 5/5

Fajny gadżet. Tani i dobrej jakości ;)

Autor recenzji: Anna
Data napisania recenzji: 25-09-2015

Zumba "Torba Zakupowa"

Zumba "Torba Zakupowa"

Ocena produktu 5/5

torebki idealnie mieszczą buty,recznik i wode!!! wytrzymałe o super kolorach i wyglądzie1

Autor recenzji: Karolina
Data napisania recenzji: 18-09-2015

Koszulka Zumba Instructor RBT Zumba Green

Koszulka Zumba Instructor RBT Zumba Green

Ocena produktu 5/5

Świetna koszulka, na żywo o wiele ładniejsza i intensywniejsza w kolorze. Póki co, z napisami nic się nie dzieje.

Autor recenzji: Karolina
Data napisania recenzji: 20-08-2015

Koszulka Safari RBT Szara

Koszulka Safari RBT Szara

Ocena produktu 5/5

Koszulka jest bardzo wygodna. Rewelacyjnie wygląda z legginsami z tym samym wzorem.

Autor recenzji: Karolina
Data napisania recenzji: 20-08-2015

Koszulka Zumba Instructor RBT Zumba Green

Koszulka Zumba Instructor RBT Zumba Green

Ocena produktu 5/5

Świetne połączenie kolorów , po założeniu jej widać bardzo dobrze napisy:D Rozmiar zgodny z moimi oczekiwaniami. Polecam!

Autor recenzji: Daria
Data napisania recenzji: 16-07-2015

Koszulka Safari RBT Szara

Koszulka Safari RBT Szara

Ocena produktu 5/5

Koszulka wygodna w tańcu, świetnie dopasowane kolory. Rozmiar zgodny z tabelą.

Autor recenzji: Justyna
Data napisania recenzji: 27-03-2015

Ciężarki - Zumba Toning Sticks 1lb. (0.45 kg)

Ciężarki - Zumba Toning Sticks 1lb. (0.45 kg)

Ocena produktu 5/5

Posiadam swoje już rok i nic się z nimi nie dzieje. Super wytrzymałe, bardzo dobrze leżą w rękach. O wiele lepiej się ćwiczy z Zumba Toning Sticks niż z marakasami.

Autor recenzji: Gosia
Data napisania recenzji: 08-01-2015

Ciężarki - Zumba Toning Sticks 1lb. (0.45 kg)

Ciężarki - Zumba Toning Sticks 1lb. (0.45 kg)

Ocena produktu 5/5

Dostalam je przy okazji szkolenia zumba toning i sluza mi juz 2 lata, SA świetne i wytrzymałe, a gabeczka wcale siue nie wyciera ;)

Autor recenzji: Anna
Data napisania recenzji: 11-12-2014

Koszulka Awesome-tron V-Neck Tee Czarna

Koszulka Awesome-tron V-Neck Tee Czarna

Ocena produktu 5/5

Koszulka bardzo wygodna w tańcu, rozmiar zgodny z tabelą a kolorystyka na żywo wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciu.

Autor recenzji: Marcin
Data napisania recenzji: 19-10-2014


Oprogramowanie sklepu shopGold.pl