» Recenzje

Filtruj

  • Wyróżnienie Opineo

Recenzje

Top Zumba All Night Metallic Złoty

Top Zumba All Night Metallic Złoty

Ocena produktu 5/5

Śliczny, śliczy, śliczny, bardzo dobrze trzyma biust i super się w nim tańczy oraz wygląda :)

Autor recenzji: Beata
Data napisania recenzji: 25-11-2017

Leggings Dance Gypsy Instructor Pomarańczowe

Leggings Dance Gypsy Instructor Pomarańczowe

Ocena produktu 5/5

Rewelacyjne legginsy, moje ulubione :) Bardzo elastyczne, nie za ciasne, wysychają natychmiast, kolory jak zwykle zachwycające,polecam gorąco.

Autor recenzji: Beata
Data napisania recenzji: 25-11-2017

Buty Zumba Air Classic Złote

Buty Zumba Air Classic Złote

Ocena produktu 5/5

Prześlicze i mega wygodne! Kolor pasuje do każdego zestawu ubrań, więc bardzo uniwersalne, świetna wkładka w środku. Faktycznie robią wrażenie!

Autor recenzji: Beata
Data napisania recenzji: 25-11-2017

Buty Strong by Zumba Fly Fit Pomarańczowe

Buty Strong by Zumba Fly Fit Pomarańczowe

Ocena produktu 5/5

Ńiezwykle lekkie, bardzo miękka wkładka, kolory wspaniałe.Tańczę w nich na treningach zumba fitness i są idealne.Bardzo polecam

Autor recenzji: Beata
Data napisania recenzji: 25-11-2017

Zumba "Torba Zakupowa"

Zumba "Torba Zakupowa"

Ocena produktu 5/5

Towar doszedł w czas i w stanie nienaruszonym. Polecam

Autor recenzji: Rafał
Data napisania recenzji: 17-09-2017

Buty Zumba Air Classic Złote

Buty Zumba Air Classic Złote

Ocena produktu 5/5

Buty naprawdę robią wrażenie, bardzo wygodne, polecam !

Autor recenzji: Irmina
Data napisania recenzji: 28-07-2017

Spodnie Oh-So-Soft Stretch Cargo Capri Żółte

Spodnie Oh-So-Soft Stretch Cargo Capri Żółte

Ocena produktu 5/5

Spodnie rewelacyjne,szybko wysychają ,kupiłam już drugą parę , bo wcześniej miałam czarne. Nie jest w nich gorąco..Mega wygodne:-)

Autor recenzji: Małgorzata
Data napisania recenzji: 28-06-2017

Koszulka Rep My Style Spaghetti Zielona

Koszulka Rep My Style Spaghetti Zielona

Ocena produktu 5/5

Bluzka jest wygodna i ma ładne kolory, ale moim zdaniem ten zielony kolor jest zbyt jaskrawy i bolą oczy od tej bluzki, lepiej by było jak by z przodu była niebieska a z tyłu seledynowa

Autor recenzji: Barbara
Data napisania recenzji: 10-06-2016

Buty Zumba Street Boss Białe

Buty Zumba Street Boss Białe

Ocena produktu 4/5

Buty bardzo wygodne , rozmiar zgodny z opisem. Mały minus za kolor bo nie są czysto białe jak na zdjęciu.

Autor recenzji: Aleksandra
Data napisania recenzji: 31-05-2016

Koszulka Crazy Happy Halter Top Szara

Koszulka Crazy Happy Halter Top Szara

Ocena produktu 5/5

Super bardzo wygodna. Strasznie duża wypada rozmiarówka. Jak ktoś normalnie kupuje M w tym przypadku musi być XS

Autor recenzji: Magdalena
Data napisania recenzji: 04-02-2016

Koszulka Dance Is Racerback ZIN Niebieska

Koszulka Dance Is Racerback ZIN Niebieska

Ocena produktu 5/5

Piękny kolor, na żywo o wiele ładniejsza ! Ciekawa jestem tylko jak będą zachowywać się napisy w praniu ? Co do rozmiaru to L-ka "Eat, sleep, zumba, repeat" jest dłuższa niż "Dance is..", szerokość podobna.…

Autor recenzji: Daria
Data napisania recenzji: 01-12-2015

Koszulka Zumba Instructor RBT Zumba Green

Koszulka Zumba Instructor RBT Zumba Green

Ocena produktu 5/5

Moja absolutnie ulubiona. Energetyczny kolor ! Póki co nic się z nią nie dzieje, a prana była już wiele razy.

Autor recenzji: Daria
Data napisania recenzji: 20-11-2015

Koszulka Take My Pixel RBT Czarna

Koszulka Take My Pixel RBT Czarna

Ocena produktu 5/5

Super koszulka, przyjemny materiał, polecam każdemu! :) P.S. Bezpieczniej zamówić większy rozmiar niż nosi się zwykle - noszę M, mogłaby być L :)

Autor recenzji: Anna
Data napisania recenzji: 16-11-2015

Zumba "Torba Zakupowa"

Zumba "Torba Zakupowa"

Ocena produktu 5/5

Świetne torby, rozmiar a4. mieszczą wodę, ręcznik i jakieś inne drobiazgi.

Autor recenzji: Marta
Data napisania recenzji: 09-10-2015

Zumba "Torba Zakupowa"

Zumba "Torba Zakupowa"

Ocena produktu 5/5

Fajny gadżet. Tani i dobrej jakości ;)

Autor recenzji: Anna
Data napisania recenzji: 25-09-2015

Zumba "Torba Zakupowa"

Zumba "Torba Zakupowa"

Ocena produktu 5/5

torebki idealnie mieszczą buty,recznik i wode!!! wytrzymałe o super kolorach i wyglądzie1

Autor recenzji: Karolina
Data napisania recenzji: 18-09-2015


Oprogramowanie sklepu shopGold.pl