» Recenzje

Recenzje

Koszulka Spiritual Dancer Tulip Top Zielona

Koszulka Spiritual Dancer Tulip Top Zielona

Ocena produktu 4/5

Obsługa swietna, koszulka fajna, tylko ten zielony odblaskowy kolor nie jest aż tak "żywy" jak na zdjęciach.Niemniej fason jest OK ,poza tym przeceniona a wiec zatrzymałam .

Autor recenzji: Malgorzata
Data napisania recenzji: 21-03-2017

Koszulka Rep My Style Spaghetti Zielona

Koszulka Rep My Style Spaghetti Zielona

Ocena produktu 5/5

Bluzka jest wygodna i ma ładne kolory, ale moim zdaniem ten zielony kolor jest zbyt jaskrawy i bolą oczy od tej bluzki, lepiej by było jak by z przodu była niebieska a z tyłu seledynowa

Autor recenzji: Barbara
Data napisania recenzji: 10-06-2016

Koszulka Rep My Style Spaghetti Czarna

Koszulka Rep My Style Spaghetti Czarna

Ocena produktu 5/5

Jestem bardzo zadowolona z tej bluzki, szkoda, że nie ma już rozmiaru M, bo chętnie bym wzięła jeszcze jedną taką bluzkę. Ten czerwony napis Zumba się bardzo świeci i ogólnie bluzeczka jest śliczna

Autor recenzji: Barbara
Data napisania recenzji: 10-06-2016

Buty Zumba Street Boss Białe

Buty Zumba Street Boss Białe

Ocena produktu 4/5

Buty bardzo wygodne , rozmiar zgodny z opisem. Mały minus za kolor bo nie są czysto białe jak na zdjęciu.

Autor recenzji: Aleksandra
Data napisania recenzji: 31-05-2016

Top Crazy Happy V Bra Czarny

Top Crazy Happy V Bra Czarny

Ocena produktu 5/5

Bardzo wygodny jak każdy stanik który w składzie ma głównie nylon.

Autor recenzji: Magdalena
Data napisania recenzji: 04-02-2016

Koszulka Crazy Happy Halter Top Szara

Koszulka Crazy Happy Halter Top Szara

Ocena produktu 5/5

Super bardzo wygodna. Strasznie duża wypada rozmiarówka. Jak ktoś normalnie kupuje M w tym przypadku musi być XS

Autor recenzji: Magdalena
Data napisania recenzji: 04-02-2016

Koszulka Dance Is Racerback ZIN Niebieska

Koszulka Dance Is Racerback ZIN Niebieska

Ocena produktu 5/5

Piękny kolor, na żywo o wiele ładniejsza ! Ciekawa jestem tylko jak będą zachowywać się napisy w praniu ? Co do rozmiaru to L-ka "Eat, sleep, zumba, repeat" jest dłuższa niż "Dance is..", szerokość podobna.…

Autor recenzji: Daria
Data napisania recenzji: 01-12-2015

Koszulka Zumba Instructor RBT Zumba Green

Koszulka Zumba Instructor RBT Zumba Green

Ocena produktu 5/5

Moja absolutnie ulubiona. Energetyczny kolor ! Póki co nic się z nią nie dzieje, a prana była już wiele razy.

Autor recenzji: Daria
Data napisania recenzji: 20-11-2015

Buty Zumba Energy Rush Czarne

Buty Zumba Energy Rush Czarne

Ocena produktu 5/5

Super buty ! Rozmiarówka prawidłowa, dość szerokie i kiedy już się "rozdepczą" trudno o lepsze.

Autor recenzji: Daria
Data napisania recenzji: 20-11-2015

Koszulka Take My Pixel RBT Czarna

Koszulka Take My Pixel RBT Czarna

Ocena produktu 5/5

Super koszulka, przyjemny materiał, polecam każdemu! :) P.S. Bezpieczniej zamówić większy rozmiar niż nosi się zwykle - noszę M, mogłaby być L :)

Autor recenzji: Anna
Data napisania recenzji: 16-11-2015

Koszulka Zumba Instructor RBT Zumba Green

Koszulka Zumba Instructor RBT Zumba Green

Ocena produktu 5/5

Świetna koszulka, na żywo o wiele ładniejsza i intensywniejsza w kolorze. Póki co, z napisami nic się nie dzieje.

Autor recenzji: Karolina
Data napisania recenzji: 20-08-2015

Koszulka Safari RBT Szara

Koszulka Safari RBT Szara

Ocena produktu 5/5

Koszulka jest bardzo wygodna. Rewelacyjnie wygląda z legginsami z tym samym wzorem.

Autor recenzji: Karolina
Data napisania recenzji: 20-08-2015

Koszulka Zumba Instructor RBT Zumba Green

Koszulka Zumba Instructor RBT Zumba Green

Ocena produktu 5/5

Świetne połączenie kolorów , po założeniu jej widać bardzo dobrze napisy:D Rozmiar zgodny z moimi oczekiwaniami. Polecam!

Autor recenzji: Daria
Data napisania recenzji: 16-07-2015

Koszulka Safari RBT Szara

Koszulka Safari RBT Szara

Ocena produktu 5/5

Koszulka wygodna w tańcu, świetnie dopasowane kolory. Rozmiar zgodny z tabelą.

Autor recenzji: Justyna
Data napisania recenzji: 27-03-2015

Koszulki Ready To Party Tees - 12szt.

Koszulki Ready To Party Tees - 12szt.

Ocena produktu 5/5

Genialne !!! Świetna jakosc , idealne do przeróbek, wygodne, mile w dotyku, no i nie z chin ;) nie tracą koloru przy praniu, rozmiar uniwersalny pasuje na każdego . gorąco polecam !!!

Autor recenzji: Anna
Data napisania recenzji: 11-12-2014

Koszulka Awesome-tron V-Neck Tee Czarna

Koszulka Awesome-tron V-Neck Tee Czarna

Ocena produktu 5/5

Koszulka bardzo wygodna w tańcu, rozmiar zgodny z tabelą a kolorystyka na żywo wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciu.

Autor recenzji: Marcin
Data napisania recenzji: 19-10-2014

Koszulka Jive Instructor Czerwona

Koszulka Jive Instructor Czerwona

Ocena produktu 5/5

Koszulki wypadają bardzo malutkie, standardowo noszę S, które przy tym modelu wygląda jak na 3-letnią dziewczynkę. Mimo to jestem zadowolona

Autor recenzji: Sandra
Data napisania recenzji: 29-09-2014

Koszulka Cut Up Instructor Różowa

Koszulka Cut Up Instructor Różowa

Ocena produktu 3/5

Skusił mnie kolor bluzeczki, niestety jest bardzo średniej jakości. Po 3-4 praniach robi się mniejsza... i krótsza.... i "dresowata" i to nie jest spowodowane wzrostem mojej wagi :P daje się tylko do…

Autor recenzji: Karolina
Data napisania recenzji: 22-08-2014

Koszulka Jive Instructor Szara

Koszulka Jive Instructor Szara

Ocena produktu 3/5

W rzeczywistości bokserka nieco różni się od tej na stronie. Kolor raczej ercu niż biały, jak na obrazku. Rozmiarówka dosyć dziwna - kupiłam M, bo lubię nieco luźniejsze koszulki (S też na mnie pasuje,…

Autor recenzji: Klaudia
Data napisania recenzji: 17-06-2014

Leggings Outta My Space Capri Niebieskie

Leggings Outta My Space Capri Niebieskie

Ocena produktu 5/5

Polecam- piękny kolor. Przeszycie na kroczu o które się bardzo bałam, że będzie się wbijało wygląda idealnie- nic się nie wpija :) Polecam bardzo gorąco!!!! P.S KOlor ładniejszy niż na zdjęciu!

Autor recenzji: Aleksandra
Data napisania recenzji: 16-05-2014

Koszulka Zumba Instructor RBT Zumba Green

Koszulka Zumba Instructor RBT Zumba Green

Ocena produktu 4/5

bardzo żywy kolor pięknie kontrastuje z czarnymi lamówkami jednak napis przy rozciągnięciu się rozchodzi dlatego ja kupiłam większą :)

Autor recenzji: Katarzyna
Data napisania recenzji: 10-04-2014

Leggings Outta My Space Capri Niebieskie

Leggings Outta My Space Capri Niebieskie

Ocena produktu 5/5

Przefantastyczne :) na żywo kolor jeszcze ładniejszy niż na zdjęciach; materiał milutki, dosyć gruby; mega wygodne i prezentują się znakomicie :) Gorąco polecam! :)

Autor recenzji: Beata
Data napisania recenzji: 05-04-2014


Oprogramowanie sklepu shopGold.pl