» Recenzje

Filtruj

  • Wyróżnienie Opineo

Recenzje

Spodnie Oh-So-Soft Stretch Cargo Capri Żółte

Spodnie Oh-So-Soft Stretch Cargo Capri Żółte

Ocena produktu 5/5

Spodnie rewelacyjne,szybko wysychają ,kupiłam już drugą parę , bo wcześniej miałam czarne. Nie jest w nich gorąco..Mega wygodne:-)

Autor recenzji: Małgorzata
Data napisania recenzji: 28-06-2017

Leggings Da Bass Perfect Różowe

Leggings Da Bass Perfect Różowe

Ocena produktu 3/5

Legginsy fajne,ale bardzo krótkie, jakby 7/8.Musiałam zwrócić choc materiał i kolor fajny,ale długość nie do zaakceptowania.Obsługa super, szybkość super.

Autor recenzji: Malgorzata
Data napisania recenzji: 29-05-2017

Koszulka Rep My Style Spaghetti Zielona

Koszulka Rep My Style Spaghetti Zielona

Ocena produktu 5/5

Bluzka jest wygodna i ma ładne kolory, ale moim zdaniem ten zielony kolor jest zbyt jaskrawy i bolą oczy od tej bluzki, lepiej by było jak by z przodu była niebieska a z tyłu seledynowa

Autor recenzji: Barbara
Data napisania recenzji: 10-06-2016

Koszulka Rep My Style Spaghetti Czarna

Koszulka Rep My Style Spaghetti Czarna

Ocena produktu 5/5

Jestem bardzo zadowolona z tej bluzki, szkoda, że nie ma już rozmiaru M, bo chętnie bym wzięła jeszcze jedną taką bluzkę. Ten czerwony napis Zumba się bardzo świeci i ogólnie bluzeczka jest śliczna

Autor recenzji: Barbara
Data napisania recenzji: 10-06-2016

Buty Zumba Street Boss Białe

Buty Zumba Street Boss Białe

Ocena produktu 4/5

Buty bardzo wygodne , rozmiar zgodny z opisem. Mały minus za kolor bo nie są czysto białe jak na zdjęciu.

Autor recenzji: Aleksandra
Data napisania recenzji: 31-05-2016

Top Crazy Happy V Bra Czarny

Top Crazy Happy V Bra Czarny

Ocena produktu 5/5

Bardzo wygodny jak każdy stanik który w składzie ma głównie nylon.

Autor recenzji: Magdalena
Data napisania recenzji: 04-02-2016

Koszulka Crazy Happy Halter Top Szara

Koszulka Crazy Happy Halter Top Szara

Ocena produktu 5/5

Super bardzo wygodna. Strasznie duża wypada rozmiarówka. Jak ktoś normalnie kupuje M w tym przypadku musi być XS

Autor recenzji: Magdalena
Data napisania recenzji: 04-02-2016

Koszulka Rep My Style Spaghetti Czarna

Koszulka Rep My Style Spaghetti Czarna

Ocena produktu 5/5

Koszulka ma duży wyrażny napis zumba, Ładnie wyglądają te kolory. Pasuje do wszystkiego

Autor recenzji: Barbara
Data napisania recenzji: 29-01-2016

Koszulka Dance Is Racerback ZIN Niebieska

Koszulka Dance Is Racerback ZIN Niebieska

Ocena produktu 5/5

Piękny kolor, na żywo o wiele ładniejsza ! Ciekawa jestem tylko jak będą zachowywać się napisy w praniu ? Co do rozmiaru to L-ka "Eat, sleep, zumba, repeat" jest dłuższa niż "Dance is..", szerokość podobna.…

Autor recenzji: Daria
Data napisania recenzji: 01-12-2015

Koszulka Zumba Instructor RBT Zumba Green

Koszulka Zumba Instructor RBT Zumba Green

Ocena produktu 5/5

Moja absolutnie ulubiona. Energetyczny kolor ! Póki co nic się z nią nie dzieje, a prana była już wiele razy.

Autor recenzji: Daria
Data napisania recenzji: 20-11-2015

Buty Zumba Energy Rush Czarne

Buty Zumba Energy Rush Czarne

Ocena produktu 5/5

Super buty ! Rozmiarówka prawidłowa, dość szerokie i kiedy już się "rozdepczą" trudno o lepsze.

Autor recenzji: Daria
Data napisania recenzji: 20-11-2015

Koszulka Take My Pixel RBT Czarna

Koszulka Take My Pixel RBT Czarna

Ocena produktu 5/5

Super koszulka, przyjemny materiał, polecam każdemu! :) P.S. Bezpieczniej zamówić większy rozmiar niż nosi się zwykle - noszę M, mogłaby być L :)

Autor recenzji: Anna
Data napisania recenzji: 16-11-2015

Koszulka Zumba Instructor RBT Zumba Green

Koszulka Zumba Instructor RBT Zumba Green

Ocena produktu 5/5

Świetna koszulka, na żywo o wiele ładniejsza i intensywniejsza w kolorze. Póki co, z napisami nic się nie dzieje.

Autor recenzji: Karolina
Data napisania recenzji: 20-08-2015

Koszulka Safari RBT Szara

Koszulka Safari RBT Szara

Ocena produktu 5/5

Koszulka jest bardzo wygodna. Rewelacyjnie wygląda z legginsami z tym samym wzorem.

Autor recenzji: Karolina
Data napisania recenzji: 20-08-2015

Koszulka Zumba Instructor RBT Zumba Green

Koszulka Zumba Instructor RBT Zumba Green

Ocena produktu 5/5

Świetne połączenie kolorów , po założeniu jej widać bardzo dobrze napisy:D Rozmiar zgodny z moimi oczekiwaniami. Polecam!

Autor recenzji: Daria
Data napisania recenzji: 16-07-2015

Koszulka Safari RBT Szara

Koszulka Safari RBT Szara

Ocena produktu 5/5

Koszulka wygodna w tańcu, świetnie dopasowane kolory. Rozmiar zgodny z tabelą.

Autor recenzji: Justyna
Data napisania recenzji: 27-03-2015

Ciężarki - Zumba Toning Sticks 1lb. (0.45 kg)

Ciężarki - Zumba Toning Sticks 1lb. (0.45 kg)

Ocena produktu 5/5

Posiadam swoje już rok i nic się z nimi nie dzieje. Super wytrzymałe, bardzo dobrze leżą w rękach. O wiele lepiej się ćwiczy z Zumba Toning Sticks niż z marakasami.

Autor recenzji: Gosia
Data napisania recenzji: 08-01-2015

Ciężarki - Zumba Toning Sticks 1lb. (0.45 kg)

Ciężarki - Zumba Toning Sticks 1lb. (0.45 kg)

Ocena produktu 5/5

Dostalam je przy okazji szkolenia zumba toning i sluza mi juz 2 lata, SA świetne i wytrzymałe, a gabeczka wcale siue nie wyciera ;)

Autor recenzji: Anna
Data napisania recenzji: 11-12-2014

Koszulka Awesome-tron V-Neck Tee Czarna

Koszulka Awesome-tron V-Neck Tee Czarna

Ocena produktu 5/5

Koszulka bardzo wygodna w tańcu, rozmiar zgodny z tabelą a kolorystyka na żywo wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciu.

Autor recenzji: Marcin
Data napisania recenzji: 19-10-2014

Koszulka Jive Instructor Czerwona

Koszulka Jive Instructor Czerwona

Ocena produktu 5/5

Koszulki wypadają bardzo malutkie, standardowo noszę S, które przy tym modelu wygląda jak na 3-letnią dziewczynkę. Mimo to jestem zadowolona

Autor recenzji: Sandra
Data napisania recenzji: 29-09-2014

Koszulka Cut Up Instructor Różowa

Koszulka Cut Up Instructor Różowa

Ocena produktu 3/5

Skusił mnie kolor bluzeczki, niestety jest bardzo średniej jakości. Po 3-4 praniach robi się mniejsza... i krótsza.... i "dresowata" i to nie jest spowodowane wzrostem mojej wagi :P daje się tylko do…

Autor recenzji: Karolina
Data napisania recenzji: 22-08-2014


Oprogramowanie sklepu shopGold.pl